Този сайт използва бисквитки с продължаването на използването му Вие се съгласявате с това - Виж още
НАЧАЛО»Новини» Каско - Повече сигурност

Каско - Повече сигурност

Застраховката „Каско” е все по-предпочитан продукт на застрахователния пазар.Данни на „Комисията по финансов надзор” отчита увеличение през последните две години (2014г. – 2015г.) на сключените застраховки от този вид.Причините са много и комплекси като се дължат както на клиентите така и на застрахователните компании.

Зачестелите природни явление,които пряко засягат собствениците на автомобили са една от предпоставките за наличие на по-висок интерес.Редно е да се отчете и увеличението на кражбите на автомобили както и щетите по време на престой , които също допринасят за решението на клиентите да сключат своята застраховка „Каско”.

От друга страна компаниите , „борещи” се помежду си за по-голям дял на застрахователния пазар , предоставят все повече отстъпки от различно естество.Застраховката „Каско” вече е съобразена както с потребителския доход , така и с нуждите на клиентите.Предлагат се бонуси и покрития , подходящи за всеки.Важно е да се каже ,че премиите по полиците са спаднали с до 50%.Освен с цени и рискове , компаниите се конкурират и за оптимизиране на услугите по завеждане на щета,съкращаване на сроковете по изплащане на обещетения и по прецизен подбор на доверен сервиз.

Застрахователните компании създадоха различни видове „Каско” с цел обхващане и предоставяне на този вид застраховка на по-голям кръг от потребители.Сумата , която ще заплатите изцяло зависи от вашите изисквания.Застрахователите предоставиха самоучастие от страна на клиентите си като по този начин се намаля премията , която трябва да заплатите , а се доплаща при настъпила щета.Вече се предоставя и „Каско” на по-стари автомобили , което пък дава възможност на всеки да се възползва от застраховката ,независимо от автомобила , който управлява.

Освен видовете , редно е и да кажем за отстъпките , които се предоставят , а именно –отстъпка за сключена Гражданска отговорност в същата компания (до 20%) както и намаление на застрахователната премия при подновяване на „Каско” (до 10%).Част от тях предлагат и отстъпки за нов клиент и отстъпка за еднократно плащане.

Друго предимство е и възможността за разсрочване на застраховката – 2, 3 или 4 вноски като в повечето случай цената на застраховката не се оскъпява.

На сайта ни можете да се запознаете с видовете застраховки и рисковете , които покриват.За ваше удобство можете да пресметнете приблизителната цена на застраховка „Каско”.

Ние сме на разположение за възникнали въпроси както на посочените телефони за контакт в сайта на Одесос Консулт така и в офисите ни , където ще се погрижим да получите най-добрите условия ,на най-добрата цена.