Този сайт използва бисквитки с продължаването на използването му Вие се съгласявате с това - Виж още

Ние се грижим

  • За допълнителна отстъпка до 10%
  • За съдействие при възникване на щети
  • За безплатна доставка на полиците до 24 часа

Здравна Застраховка - Запитване

НАЧАЛО»ЗАСТРАХОВКИ» Здравна застраховка

Здравна застраховка

Нуждата от допълнителна грижа за нашето здраве, ни кара да търсим по-добра алтернатива от задължителното здравно осигуряване.

„Здравната застраховка“ е вид доброволна застраховка,която представлява ползване на пакети от медицински услуги от застрахования.В различните застрахователни компании се предлагат разнообразни избираеми комплексни пакети съобразени с желанието на клиента.

Според броя застраховани тя може да бъде индивидуална,семейна(групова) или за цели предприятия и корпорации.Стремежът е към предоставяне на максимален брой здравни заведения и медицински специалисти в цялата страна.За улеснение на застрахования някои компании предоставят изследвания и лечение без направление от личният лекар,без чакане и без ограничения от клинични пътеки.

Основни предлагани здравни пакети покриват следните разходи:

-Профилактика и предпазване от заболяване

-Извънболнична помощ свързана със прегледи и изследвания

-Възстановяване на разходи за медицински услуги,закупуване на лекарства и помщтни средства

-Рехабилитация

-Дентална помощ

Застрахователната премия се определя от много фактори: колко души са застраховани,средна възраст на застрахованите лица,включените покрития,лимити и други.Продукта „Здравна застраховка“ гарантира наличието на пари в случай на здравна необходимост и предотвратява лошото чувство на неудовлетвореност и беззащитност.

Застрахователни компании - Наши партньори